Co sądzą nasi klienci

Jesteśmy cateringiem, który dostarcza posiłki do największej sieci żłobków i przedszkoli Fair Play w Polsce.

Dostarczamy posiłki jak dla siebie.

Nasi klienci

Referencje

Wieliczka, 17 październik 2019 r.

Mamy ogromną przyjemność potwierdzić wysokie kompetencje oraz jakość usług naszego partnera firmy Menu-Catering, która zajmuje się przygotowaniem posiłków dla uczniów naszej szkoły. Dostarczane do nas posiłki są przygotowywane w sposób profesjonalny z uwzględnieniem zbilansowanej diety dla sportowców lub indywidualnych potrzeb uczniów. Przyrządzone są zawsze ze świeżych produktów, estetycznie zapakowane oraz punktualnie dostarczane. Pracownicy firmy są otwarci na nasze sugestie i prośby, dzięki temu współpraca przebiega w sposób wzorcowy.

Wszystko to powoduję, że polecamy podjęcie współpracy z firmą Menu-Catering, ponieważ gwarantuje ona wysoką jakość i pełen profesjonalizm.

Szkoła Mistrzostwa sportowego Wieliczka
Szkoła podstawowa

Jadłospis żłobkowy dla dzieci (1-12 miesięcy)

 ŚniadanieObiadPodwieczorek
Pierwsze danieDrugie danie
PoniedziałekSer żółty (20 g), chleb góralski(30 g), masło(3 g), papryka(10 g), herbata z owoców leśnych (200 ml)Zupa koperkowa z ryżem (200ml)Indyk w sosie słodko-kwaśnym(60 g), makaron pene(70 g), surówka z kapusty pekińskiej(60 g), woda mineralna (200 ml)I -Kasza jaglana z pieczonymi jabłkami i cynamonem
II-Jogurt naturalny z z suszonymi morelami i żurawiną(150 g), pieczywo chrupkie razowe(30 g)
WtorekFilet z indyka (20 g), chleb krakowski (30 g), masło (3 g), pomidor (10g), herbata z cytryną(200 ml)Rosół z literkami i zieloną pietruszką (200ml)Pierś kurczaka w sosie koperkowym(60 g), ziemniaki(70 g), kalafior z masłem i bułką tartą(60 g), kompot (200 ml)I Bułeczka drożdżowa z masłem, sok przecierowy marchew z bananem(150 ml)
II Ptasie mleczko wiśniowe z biszkoptem (20 g)
ŚrodaPłatki jęczmienne na mleku(150 ml), kajzerka 1/2 szt., masło (3 g), dżem truskawkowy(20 g), herbata owocowa(200 ml)Zupa z soczewicy z ziemniakami (200ml)Naleśniki z twarożkiem waniliowym (150 g), polewa jogurtowa z owocami leśnymi(50 g), kompot (200 ml)I Chleb słonecznikowy z masłem, pastą jajeczną, zielonym ogórkiem(60 g), herbata malinowa (200 ml)
II Gruszka, ciasteczka owsiane(30 g)
CzwartekSzynka domowa(20 g), chleb wiejski (30 g), masło (3 g), zielona sałata (5 g), kakao z mlekiem (200 ml)Kremowa zupa z zielonego groszku z grzankami (200ml)Rolada z szynki z warzywami(60g), kasza gryczana(70 g), sałatka z buraków z papryką (60 g), kompot (200 ml)I Ciasto marchewkowe(60 g), herbata z cytryną(200 ml)
II Kanapki z weki z masłem, szynką, serem i zielonym ogórkiem, herbata z cytryną(200 ml)
PiątekPasztet pieczony(30 g), weka(30 g), masło(3 g), ogórek kiszony (10 g), herbata z cytryną (200 ml)Zupa jarzynowa z zacierką (200ml)Miruna pieczona z koperkiem (60g), ziemniaki(70 g), surówka z kapusty kiszonej(60 g), kompot (200 ml)I Chleb razowy z masłem, twarożkiem z rzodkiewką (60 g), zielona cebulka(5 g), herbata porzeczkowa(200 ml)
II Mix owocowy-pomarańcz z kiwi, wafel ryżowy (30 g)