Skontaktuj się z nami
Menu Catering Sp. z.o.o
- ul. Księcia Józefa 277 , nr działki 166/3 30-250 Kraków
- biuro@menu-catering.pl
- 694 981 667
- 504 897 624
- 501 553 279
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Śniadanie | Obiad | Podwieczorek | ||
---|---|---|---|---|
Pierwsze danie | Drugie danie | |||
Poniedziałek | Ser żółty (20 g), chleb góralski(30 g), masło(3 g), papryka(10 g), herbata z owoców leśnych (200 ml) | Zupa koperkowa z ryżem (200ml) | Indyk w sosie słodko-kwaśnym(60 g), makaron pene(70 g), surówka z kapusty pekińskiej(60 g), woda mineralna (200 ml) | I -Kasza jaglana z pieczonymi jabłkami i cynamonem II-Jogurt naturalny z z suszonymi morelami i żurawiną(150 g), pieczywo chrupkie razowe(30 g) |
Wtorek | Filet z indyka (20 g), chleb krakowski (30 g), masło (3 g), pomidor (10g), herbata z cytryną(200 ml) | Rosół z literkami i zieloną pietruszką (200ml) | Pierś kurczaka w sosie koperkowym(60 g), ziemniaki(70 g), kalafior z masłem i bułką tartą(60 g), kompot (200 ml) | I Bułeczka drożdżowa z masłem, sok przecierowy marchew z bananem(150 ml) II Ptasie mleczko wiśniowe z biszkoptem (20 g) |
Środa | Płatki jęczmienne na mleku(150 ml), kajzerka 1/2 szt., masło (3 g), dżem truskawkowy(20 g), herbata owocowa(200 ml) | Zupa z soczewicy z ziemniakami (200ml) | Naleśniki z twarożkiem waniliowym (150 g), polewa jogurtowa z owocami leśnymi(50 g), kompot (200 ml) | I Chleb słonecznikowy z masłem, pastą jajeczną, zielonym ogórkiem(60 g), herbata malinowa (200 ml) II Gruszka, ciasteczka owsiane(30 g) |
Czwartek | Szynka domowa(20 g), chleb wiejski (30 g), masło (3 g), zielona sałata (5 g), kakao z mlekiem (200 ml) | Kremowa zupa z zielonego groszku z grzankami (200ml) | Rolada z szynki z warzywami(60g), kasza gryczana(70 g), sałatka z buraków z papryką (60 g), kompot (200 ml) | I Ciasto marchewkowe(60 g), herbata z cytryną(200 ml) II Kanapki z weki z masłem, szynką, serem i zielonym ogórkiem, herbata z cytryną(200 ml) |
Piątek | Pasztet pieczony(30 g), weka(30 g), masło(3 g), ogórek kiszony (10 g), herbata z cytryną (200 ml) | Zupa jarzynowa z zacierką (200ml) | Miruna pieczona z koperkiem (60g), ziemniaki(70 g), surówka z kapusty kiszonej(60 g), kompot (200 ml) | I Chleb razowy z masłem, twarożkiem z rzodkiewką (60 g), zielona cebulka(5 g), herbata porzeczkowa(200 ml) II Mix owocowy-pomarańcz z kiwi, wafel ryżowy (30 g) |